VI. Csongrád Megyei Természetbarát Találkozó Pusztaszeren

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 09/09/2018
Egész napos

Kategóriák


A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség egész napos  rendezvényén többféle programból is lehet válogatni. A cél, hogy jól érezzük magunkat, kössünk új túrabarátságokat és mindeközben szép környezetben (és várhatóan kellemes nyári időben) tegyünk egy szépséges nordic túrát is.

A táv 10 Km körüli, a környék látnivalóit járjuk végig (Bagi-féle szélmalom, Alsópéteri öregtemető, „Szent Péter fája”, Fülöp-tó)

A nap folyamán egyéb programok is izgalmasnak ígérkeznek, pl. madárles a nemzeti park munkatársainak szakvezetésével, Flamann Ildikó keramikus művész szabadtéri kiállítása, 3-4 fős csapatokat alkotva lehet versenyezni a Csizmazia György Természetismereti Vetélkedőn (ezt első ízben rendezik meg, hagyomány teremtő szándékkal), illetve egy szerintem, igazán különleges lehetőségként az arborétum „meseösvényén” lesz egy „varázs-séta” :-), amelyen gyermekek (és felnőtt gyermekek) 🙂  mesemondók segítségével egy mesés történet aktív szereplőivé válnak az út során. 

….és lesznek előadások, túrabeszámolók….meg bográcsgulyás is 🙂

A részvételi díj: 1000 Ft/fő + 500 Ft a botkölcsönzés, ha még nincs sajátod

Kiutazás Pusztaszerre:

  • egyénileg

A szervezők bográcsgulyással kedveskednek a résztvevőknek, amelyet 13-14 óra között lehet elfogyasztani, ára 500 Ft/adag.

A jelentkezési határidő szeptember 5.!!!

 

 

 

 

Bookings

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .