Szia!

….még be sem mutatkoztam! 🙂 Örülök, hogy rám találtál és a Nordic Walkingról érdeklődsz!

Kocsis Mária vagyok, 2009 óta foglalkozom Nordic Walking oktatással és túrák szervezésével, tájékoztatók és előadások tartásával.  Testnevelő tanári végzettségemnek és egy véletlennek – ami, ugye nincs 🙂 ,  köszönhetően Szegeden az elsők között kaptam lehetőséget az instruktori képzés elvégzésére.  Először nagyon furának, sőt, mókásnak találtam a “botos gyaloglást”, de az elméleti képzés és a tudományos háttér megismerése hamar meggyőzött a pozitív egészségügyi hatásairól.

A mozgás kivitelezése pedig meglepett! A Nordic Walking során olyan izmaimban éreztem izomlázat, amelyeket már régen el is felejtettem. 🙂

Lelkesedésem tovább fokozódott és azóta is töretlen – mert a gyakorlat minden alkalommal visszaigazolja, hogy ez a mozgás életkorra,  nemre, edzettségi szintre, testsúlyra tekintet nélkül,szinte valamennyi egészségügyi probléma mellett is végezhető és hatásos. (Erről bővebben olvashatsz  itt: https://szegedinordic.hu/miert-jo )

A lényeg, hogy mozdulj ki, gyere és nordic walkingozz velünk! Csapatomban a fiataltól az idősebb korosztályon át mindenkinek mosolygós arca lesz a foglalkozások után.  Persze az a legjobb, ha a mosolyodat már eleve elhozod.

Kalandra, mosolyra fel! 🙂

Ha szeretnél velünk kalandozni, megismerni a Szeged környéki „farkas-ösvényeket”,  🙂  túrázni, tanfolyamon részt venni, idekattintva  regisztrálhatsz a programokról szóló tájékoztatásért. 

Viszlát közöttünk!

erdős1