Túrák

A hétvégi túrák, nordicozások ára: 1.500 Ft,- /fő/ alkalom

Amennyiben nincs még saját botod, jelezd, és garantáltan a megfelelő méretben tudok számodra biztosítani, jelképes, 500 Ft,- /fő/alkalom díjazásért.

A Nordic Walkingon előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni, regisztrálni itt tudsz.  

 Mire számíthatsz egy nordicozós túrán velem?

Tekintve, hogy egyik szakmám a testi nevelés, nagyon komolyan veszem a testnevelés-, és edzéselmélet követelményeit.

A bemelegítés – mozgás – levezetés/nyújtás szentháromságán kívül azonban fontos a jókedély és a közösségi élmény is! Ezért, ha a csapattagok különböző erőnléttel rendelkeznek, akkor is meg tudom oldani, hogy senki ne maradjon le tartósan és ne kutyagoljon egyedül – kivéve természetesen, ha ezt külön igényli. 🙂 

Viszont, amennyiben sportértékre vágysz, akkor sem kell a lassabbakkal együtt haladnod, nyomhatod a tempót, saját igényed szerint! 🙂

A helyes technika tanítása tanfolyamon történik, de azt vállalom, hogy az egészségedre esetleg veszélyt jelentő  „durva technikai mozgáshibákra” a túrákon is felhívom a figyelmedet, kijavítalak.

Közös nordicozásaink alkalmával új oldaláról ismerheted meg Szegedet és környékét, olyan helyeket és ösvényeket is bebarangolhatsz, amelyeket esetleg eddig észre sem vettél. 

Elkötelezett vagyok a szabadidő egészséges és aktív eltöltése iránt, vidám alaptermészetem pedig segít mindezt  élhető formában megvalósítani.

Szóval, csak gyere bátran, mert a hasznos mellett, JÓ is LESZ!  🙂

Ha szeretnél egy túrán részt venni, idekattintva regisztrálhatsz a programok időpontjáról szóló tájékoztatásért 

A következő túránkról tájékozódhatsz az Események rovatban és/vagy a honlap jobb felső sarkában található naptár narancssárga színnel jelölt napjaira klikkelve.