Sétálunk, sétálunk…. a Fénysugár Medicina Egyesülettel

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 04/08/2019
09:00 - 11:00

Kategóriák


Felkérés érkezett a Fénysugár Medicina Egyesülettől, amelynek örömmel teszek eleget!

A Sétálunk, sétálunk… programjuk következő eseménye – az eredeti tervek ellenére-  Újszegeden, a Rotary tanösvényen lesz, ahol a „botsporttal” ismerkednek, és elsajátíthatják az alapformákat.
A szegedinordicos csoportra a Facebookon előzetesen is rá lehet pillantani és a képek is itt  kerülnek majd megosztásra.  https://www.facebook.com/szegedinordic/
Lehetőség lesz arra is, hogy a trésztvevők megtudják kinek, milyen bot való a mozgásához és alkatához illően. Valamint rövid tájékoztató és bemutató is színesíti programot, hogy ezzel is kedvet keltsünk e szép sport iránt az idősebb korosztály tagjai számára.

Tudnivalók:
Öltözéknek ajánlott sportos viselet különös figyelemmel a cipőre, mely lehetőleg legyen zárt és hajlékony talpú. Akinek van fénysugaras egyen pólója, az legyen szíves felvenni vagy magával hozni, illetve a már kiosztott karkötőket is hozzátok magatokkal. Akinek van saját botja, nyugodtan hozza magával, de lesznek kiosztható botok is.
A sétára mindenki legalább 1-1,5 liter italt szíveskedjék magával hozni. Ezt lehetőleg hátizsákban hozzátok magatokkal, mert a kézi- és válltáska viselése séta közben balesetbeszélyes. Ezért az ilyen táskákat a program idejére egy zárt autóban fogjuk hagyni. Amennyiben borult az idő, úgy esőkabátot hozzatok magatokkal, mert a botok lefoglalják a kezeteket, így azt nem tudjátok tartani.

Találkozó 8:45-től a tanösvény bejáratánál (Újszegeden, a Bertalan híd lába mellett, a töltés aljában)

A programon való nordicozáshoz előzetes bejelentkezés nem szükséges, minden kedves résztvevőnek kellemes időtöltést kívánnak a szervezők!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állás, túra/szabadtéri és természet

 

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .