Pilisi csavargás

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 13/11/2020
Egész napos

Kategóriák


A rendelkezések és a saját egészségünk védelme érdekében: ELMARAD!!!

 

Hétvégi csavargásra invitállak a Pilisbe, ahol igazán lehet gyakorolni a „Hegyre fel!” technikát. Igaz, le is kell jönni, ami sokszor keményebb meló. De nem túlélő-, hanem élménytúrát tervezek.

A bázisunk (szép szerényen: HQ) 🙂 Pilisszentkereszten lesz, szállodai szállással és napi háromszori étkezéssel.
Csak mondom, hogy szauna is van, remélem, működni is fog….:-), illetve szolárium és konditerem is – de szerintem ezekre nekünk nem lesz szükségünk. Süssön a nap, a kondit meg megoldjuk a nordickal. 🙂

A részletek: indulás november 13-án pénteken „telekocsikkal” – azért az idézőjel, mert max 3 főt szeretnék egy autóba ültetni. Az indulás történhet esetlegesen 2 részletben is: reggel és/vagy meló után 14 óra körül.

Ellátás: pénteki meleg vacsorától vasárnapi ebédig, napi háromszori étkezés (de terveim szerint ebédre hideg csomagot kérek). Itókát hozni ér, akkor nem kell venni 🙂
Szombaton egész napos túra, vasárnap kétharmadnapos 🙂 (A péntek jelenleg opcionális, majd meglátjuk.)
A pontos helyszínek, túraútvonalak a résztvevőktől és az aktuális időjárástól függően kerülnek kiválasztásra, de a környék tobzódik jobbnál-jobb és szebbnél-szebb lehetőségekben. Csak néhány közülük: Dobogókő, Mária-út, Kék Túra, Rám-szakadék, Vadálló kövek, Prédikáló -szék (két utóbbi keményebb!).

Részvételi díj: 20.000 Ft (amely tartalmazza a szállás, napi háromszori étkezés díját is) + útiköltség (a sofőrrel és az utastársakkal osztozva a benzinköltségen). További opcionális költség, ha a szaunát és más szolgáltatásokat is igénybe kívánsz venni.

Jelentkezési határidő (mert hogy le kell adnom a végleges létszámot): október 29. csütörtök, de örülnék, ha mielőbb… 🙂

Külön kérlek,hogy ha tudsz autóval jönni, és a közös utazásban segíteni, akkor azt is jelezd légy szíves.

Szeretettel várlak!

A szegedinordic@gmail.com e-mail címre kérem megírni a nevedet, és hogy 13-án mikor tudnál indulni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .