Pilisi csavargás 3. nap

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 04/07/2021
Egész napos

Kategóriák Nincs Kategóriák


Hétvégi csavargásra invitállak a Pilisbe, ahol igazán lehet gyakorolni a “Hegyre fel!” technikát. Igaz, le is kell jönni, ami sokszor keményebb meló. De nem túlélő-, hanem élménytúrát tervezek.

A bázisunk (szép szerényen: HQ) 🙂 Pilisszentkereszten lesz, szállodai szállással és szombaton háromszori étkezéssel . (Ebédre hideg csomag)
Csak mondom, hogy szauna is van,  illetve szolárium és konditerem is – de szerintem ezekre nekünk nem lesz szükségünk – az izzadást és a kondit megoldjuk a nordickal. 🙂

A részletek: indulás július 2-án pénteken “telekocsikkal” – várhatóan 14 óra körül, de aki tud, elmehet korábban. A szobákat legkorábban 14 órától lehet elfoglalni, hazaérkezés valamikor vasárnap.

Ellátás: pénteki meleg vacsorától vasárnap reggeliig, szombaton háromszori étkezés (de ebédre hideg csomagot kértem). Itókát hozni ér, akkor nem kell venni 🙂
Szombaton egész napos túra, vasárnap félnapot még mehetünk, illetve amennyit akarunk… 🙂 
A pontos helyszínek, túraútvonalak a résztvevőktől és az aktuális időjárástól függően kerülnek kiválasztásra, de a környék tobzódik jobbnál-jobb és szebbnél-szebb lehetőségekben. Csak néhány közülük: Dobogókő, Mária-út, Kék túra, Rám-szakadék, Vadálló kövek, Prédikáló-szék (két utóbbi keményebb!).

Részvételi díj: 20.000 Ft (amely tartalmazza a szállás és étkezés díját is) + útiköltség (a sofőrrel és az utastársakkal osztozva a benzinköltségen). További opcionális költség, ha a szaunát és más szolgáltatásokat is igénybe kívánsz venni, illetve a visszaigazoló levélben szerepel, hogy várhatóan 10-20 %-os áremelkedés várható….. :-(…meglátjuk, hogy ez mit jelent majd a gyakorlatban.

Jelentkezési határidő 2021. május 31.

Külön kérlek,hogy ha tudsz autóval jönni, és a közös utazásban segíteni, akkor azt is jelezd légy szíves.

Szeretettel várlak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .