Kéktúrázás napja!

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 08/10/2022
09:00 - 14:00

Kategóriák


Oké-oké, hogy októberben Világ Gyalogló (hó)Nap van, de ezen belül 8-án szombaton a Kéktúrázás napja is!

A regisztráció egyénenként történik, én természetesen Dél-alföldi túraszakaszt választottam, Zsombó és Sándorfalva között, 15, 2 Km.

Gyere velünk, regisztrálj itt https://kekturazasnapja.kektura.hu/tura-1/tura-110   és a részletekről is ezen a linken olvashatsz. Előre csak annyit mondok, hogy a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött… 

A SZERVEZŐK

A Kéktúrázás napja főszervezője a Magyar Természetjáró Szövetség. Az MTSZ 1961 óta koordinálja a kék sávval jelzett, az Írott-kőtől Hollóházáig tartó, Magyarország középhegységeinek legmagasabb pontjait összekötő útvonalon zajló jelvényszerző túramozgalmat, az Országos Kéktúrát, mely útvonalat először, rendezvény keretében az 1938-as Szent István Vándorlás alkalmával jártak be. A szervezők 2020-ban első alkalommal, de tervezetten egy sorozat részeként rendezték meg az ingyenes közösségi túranapot, melyet a következő évben már az Országos Kékkör mindhárom túraútvonala követett, a jövőben pedig a Kéktúrázás napja hagyománnyá alakítása a cél.

Szeretettel várlak, menjünk együtt! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .