Böllér Nordic :-)

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 15/02/2020
09:00 - 13:00

Kategóriák


Figyelem! A most következő sorok felkavaróak lehetnek….. pl. ha vegás vagy. Nagyon szeretem az állatokat, megvetem, ha valaki saját kényére-kedvére bánik velü, vagy még inkább, ha bántja őket – de az evés, az más. 🙂 Falusi lány vagyok, nálunk nem volt divat csak káposztát vágni… szóval, ez most bizony, egy disznóvágós programot érintő túra lehetőség.

Kedves meghívást kaptunk Ásotthalomra, ahol Böllér Show néven egész napos rendezvénysorozattal és disznó-finomságokkal várják az odalátogatókat, köztük a szegedinordic-csapatot is. Emlékezve a a nyári nordicpálya-avató utáni ízekre, nincs bennem kétség a finomságokat illetően… 🙂

Találkozás:

  • 9 órakor a szegedi Széchenyi téren (a Városháza előtti parkolóban), ahonnan telekocsikkal utazunk, és/vagy
  • 9.30-kor Ásotthalom a rendezvény helyszínén.

10 órától 12 óráig az erdőben nordicozunk, majd igény és kedv, illetve gyomorkorgás függvényében körülnézhetünk….. 🙂 (Alpolgármester úr elmondta, hogy nem csak kolbász készül.)

Ilyet még nem csináltunk, de próbáljuk ki!

Részvételi díj most nincs, illetve leesszük :-), mert minden finomságot nagyon kedvezményesen, 990 Ft-ért kapunk meg.

Persze lehet jönni „csak” a nordicozás és a társaság kedvéért is!!!!

A telekocsis útiköltséget viszont a sofőrök számára 500 Ft/fő értékben összedobjuk. – Kérlek jelezd, ha tudsz segíteni a kiszállításban!

Szeretettel várnak! (…és én is) 🙂

Bookings

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .