A Határig

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 12/01/2020
10:00 - 13:00

Kategóriák


B.Ú.É.K! Az újévi „hivatalosan első” túránk egy új ötlet, illetve kezdeményezés.

Magam is kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá és hogyan sikerül. Itt nincs laca-faca, el kell jutnunk A-ból B-be. Ráadásul busz is keveredik a történetbe, nincs komfortos telekocsi. Halmazati vészvillogó, hogy ez az útvonal kemény kihívás lehet, ha az időjárás begorombul.

Szóval, ha még nem ment el a kedved, vagy esetleg épp feltámadt a kalandvágyad, akkor gyere, és nordicozzunk át Röszkére. Nem az országhatárig, legfeljebb a személyes, belső határunkig. 🙂

… pár szót a pozitívumokról.

  • ennél mentünk már hosszabbakat is (a mostani táv 10 Km körüli),
  • az útvonal rendkívüli! A Holt-Tisza partján, dűlőutakon, csatorna átkelőn és tájvédelmi körzeten át jutunk el Röszkére, ahonnan a Szent Antal téri buszmegállóból távolsági busszal jövünk vissza Szegedre. (A 15 Km-es jegyár 400 Ft, tehát tervezd be a költségvetésbe)
  • ezt az útvonalat mi fedezzük fel (már megint :-), mint kis úttörők megyünk előre)
  • olyan csapat vagyunk, akik „ha esik, ha fúj” :-), jól érezzük magunkat együtt
  • mindent megoldunk
  • itt biztosan nem lesz vadászat 🙂 – legfeljebb migránsokra. Ez vicc természetesen, az útvonal teljesen biztonságos (persze a határvadászoknál bejelentkezem ismét, ne minket kapcsoljanak le).

A lényeg: TALÁLKOZÁS január 12-én vasárnap

  • 9.30-kor a Mikszáth Kálmán utcai buszmegállóban, ahonnan a 9.40-kor induló 74-es helyijáratos busszal közösen megyünk Klebelsberg telepre, a túra induló állomásához, vagy
  • 10 órakor Klebelsberg telepen a Holt-Tisza elnevezésű buszmegállóban (Vaskapu utca)
  • FONTOS! Személyi igazolványt hozz magaddal!

Részvételi díj: 1000 Ft/fő + 500 Ft a botkölcsönzés díja (ha még nincsen sajátod) +  a buszjegyek ára és esetleg Röszkén egy kávé, tea, ha igényelnéd. Mindenképp hozz magaddal meleg/forró italt (teát), személyi igazolványodat, és öltözz az időjárásnak megfelelően!

Szeretettel várlak!

Bookings

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .